Halk Eğitim Merkezleri Cezaevinde Görevli Öğretmenler ve Öğrencilerin Dikkatine

Halk Eğitim Merkezleri Cezaevinde Görevli Öğretmenler ve Öğrencilerin Dikkatine
27 Mayıs 2021 23:43
919
A+
A-

HALK EĞİTİMİ MERKEZLERİ, CEZAEVİNDE GÖREVLİ ÖĞRETMENLER VE ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

A) Cezaevinden çıkan ve cezaevine giren öğrencilerin özel durumlarının, cezaevinde görevli öğretmenler tarafından güncel tutulması önem arz etmektedir. Bu süreçte   Açık Öğretim Lisesi Bilgi Yönetim Sisteminde cezaevi bilgisi değiştirme ekranı kapalı olduğundan cezaevine giren öğrencilerimizin cezaevi bilgileri 5-6 Haziran 2021 tarihlerinden sonra cezaevinde görevli öğretmenler tarafından değiştirilecektir.

B) Denetimli serbestlik veya covid19  izni kapsamında halen dışarıda olan öğrenciler ile özel durumu tutuklu veya hükümlü iken kayıt yenileme süreci içerisinde (18 Haziran 2021 mesai bitimine kadar) tahliye edilen, denetimli serbestlik ile çıkan veya dışarı çıkan öğrencilerden 2020-3. Dönem için kayıt yenilemek isteyenlerin kayıtlarını Halk Eğitimi Merkezlerine başvurarak yenilettirmeleri gerekmektedir.

C) Özel durumu tutuklu veya hükümlü iken, kayıt yenileme tarihinin bitimi olan 18 Haziran 2021 tarihinden, 2020-3. Dönem çevrimiçi sınavın başlangıcı olan 3 Temmuz 2021 tarihine kadar tahliye olan, denetimli serbestlik veya covid19  izni kapsamında dışarı çıkan tutuklu veya hükümlü öğrencilerimiz ise, ilgili belgeleriyle halk eğitimi merkezleri aracılığıyla merkezimize başvurarak, 2020-3. Dönem için kayıt yenilettirerek 2020-3. Dönem çevrimiçi sınavlarına katılabileceklerdir.

Bu süre zarfında ilgililer, Halk Eğitimi Merkezleri aracılığıyla merkezimiz adresine mail göndererek bilgi alabilirler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.