Sınıf Rehberlik Etkinliklerinin Dijitalleştirilmiş 2. Ciltleri Eba Platformu’nda

Sınıf Rehberlik Etkinliklerinin Dijitalleştirilmiş 2. Ciltleri Eba Platformu’nda
18 Ekim 2024 10:13
71
A+
A-

Sınıf Rehberlik Programı’nın uygulanması sürecinde kullanılan sınıf rehberlik etkinliklerinin 2. ciltlerinin de dijitalleştirme çalışmaları tamamlandı. Toplamda 432 etkinliğin yer aldığı 2. cilt sınıf rehberlik etkinlikleri 1. sınıftan 12. sınıfa kadar akademik, sosyal duygusal alanlar ve mesleki gelişim alanında hazırlandı. Etkinliklerin dijitalleştirilmesi sayesinde zaman ve kaynak tasarrufu sağlanarak daha kullanıcı dostu, işlevsel bir uygulama oluşturuldu.

“Etkileşimli İçerik” ikonun bulunduğu ekranlarda öğrenci ve öğretmenlerimiz için kendi düşünce ve fikirlerini yazacakları bölümler, seçim yapabilecekleri etkinlikler öğrenim çağındaki öğrencilerimizin gelişim alanlarına olumlu katkı sunacaktır. “Sınıf Rehberlik Programı’ndaki kazanımların öğrenciye aktarılmasında grup rehberliği etkinliklerinin önemi büyüktür. Öğretmenlerimize bu anlamda rehberlik edecek, öğrencilerimizin aktif katılımını sağlayacak, onlara seçim yapma fırsatı verecek, etkinliğe ve yaş gruplarına göre çeşitli etkileşim türlerinin kullanıldığı dijital içerikler; paydaşlar için olumlu bir pekiştireç ve motivasyon kaynağı olacaktır.

Dijitalleştirilen etkinlikler, EBA’ya yüklenmiştir. Öğretmenlerimiz, EBA platformunun Kütüphane/Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri/2. Cilt Sınıf Rehberlik Etkinlikleri sekmelerinden istedikleri kademe ve sınıf düzeyindeki etkinliklere ulaşabileceklerdir.

Bizi Whatsapp Kanal’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi instagram’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Twitter’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Facebook’tan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Telegram’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Youtube’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.