Olumsuz Hava Koşulları Nedeniyle Okulların Tatil Olduğu İl ve İlçeler 18.01.2022

Olumsuz Hava Koşulları Nedeniyle Okulların Tatil Olduğu İl ve İlçeler 18.01.2022
17 Ocak 2022 20:13 | Son Güncellenme: 17 Ocak 2022 23:18
1.002
A+
A-

Güncelleme 17.01.2022 23:18

Ordu Valiliğinden yapılan açıklamada, “Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle; Akkuş ilçemizdeki okullarda, 18 Ocak 2022 Salı günü 1 (bir) gün süreyle eğitime ara verilmiştir. Akkuş ilçemizdeki engeli olan ve hamile kamu görevlilerimiz de aynı gün idari izinli sayılacaktır.” denildi.

Gaziantep Valisi Davut GÜL yaptığı açıklamada, “Meteorolojik verilere göre,sabah saatlerinden itibaren Gaziantep’te yoğun kar yağışı beklenmektedir. Öğrenci kardeşlerimizin sağlığı için,okullar ve rehabilitasyon merkezleri 18 ocak salı günü tatil edilmiştir. Engelli ve hamile kamu personeli de idari izinli sayılacaktır.” dedi.

Giresun Valiliğinden yapılan açıklamada, “Giresun’da etkili olan yoğun kar yağışı ve buzlanma riski nedeniyle 18 Ocak 2022 Salı günü Doğankent ilçesindeki tüm okullarda ve 7 ilçedeki köy okullarında eğitim öğretime bir gün ara verildi. Doğankent İlçesinde tüm eğitim kademelerindeki okullarda eğitim öğretime 18 Ocak Salı günü bir (1) gün ara verildi Bu İlçedeki engelli ve hamile kamu personellerine de bir (1) gün idari izin verildi. Sadece Köy Okulları Ve Taşımalı Eğitime Ara Verilen İlçeler; Giresun Merkez İlçe, Çanakçı, Dereli (Yavuzkemal Beldesi dahil), Espiye (Soğukpınar Beldesi dahil), Güce, Keşap (Yolağzı ve Karabulduk dahil) ve Yağlıdere ilçelerindeki köy okullarında eğitim öğretime 18.01.2022 Salı günü 1 (bir) gün süreyle ara verilmiştir. Bu ilçelerin merkezlerinde bulunan okullarımızda ise eğitim öğretime devam edilecek olup, Taşımalı Eğitim kapsamındaki öğrencilerimiz ise 1 (bir) gün izinli sayılacaklardır.” denildi.

Rize Valiliğinden yapılan açıklamada, “Fındıklı, Ardeşen, Çamlıhemşin, Hemşin, ÇAyeli, Güneysu, İkizdere İlçelerimiz için eğitim öğretime verilen aranın 1 gün (18.01.2022) süreyle uzatılmasına, ayrıca hamile ve engelli kamu personelinin idari izinli sayılmasına, Merkeze bağlı taşımalı eğitim ve merkeze bağlı köy okullarında eğitim öğretime 1 gün süreyle (18.01.2022) ara verilmesine, Pazar, Derepazarı, İyidere, Kalkandere İlçelerimiz için eğitim öğretimin devamına karar verilmiştir.” denildi.

Artvin Valiliğinden yapılan açıklamada, “İlimizde kar yağışı, soğuk hava ve buzlanmanın etkili olması nedeniyle ilimiz merkez ve Ardanuç, Borçka, Murgul, Şavşat ilçelerimizde 18.01.2022 Salı günü ( 1 gün ) eğitim öğretime ara verilmiştir. Arhavi, Hopa, Kemalpaşa ve Yusufeli ilçelemizde taşıma yoluyla okullarımıza gelen öğrencilerimiz de bu tarihte izinli sayılacaktır. Ayrıca bu süre zarfında engelli ve hamile kamu çalışanlarımız idari izinli sayılacaktır.” denildi.

Giresun Güce Kaymakamlığından yapılan açıklamada, “Olumsuz hava şartları nedeniyle (yollardaki buzlanma tehlikesi) önleyici tedbir olarak, 18 Ocak Salı günü taşımalı eğitime bir gün süre ile ara verilmesine, taşımalı olmayan öğrencilerimizin yüz yüze eğitimlerine devam edilmesine karar verilmiştir.” denildi.

Kastamonu Taşköprü Kaymakamlığından yapılan açıklamada, “İlçemizde yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 18. 01. 2022 Salı günü 1 gün süre ile eğitime ara verilmiştir.” denildi.

Bolu Valiliğinden yapılan açıklamada, “Alınan meteorolojik bilgilere göre olumsuz hava koşullarının devam edeceği anlaşıldığından 18 Ocak 2022 Salı günü: İlimiz genelinde resmi ve özel; okul öncesi, ilk, orta, lise ve Halk Eğitim Merkezi kurumlarındaki eğitim-öğretim faaliyetlerine bir (1) gün daha ara verilmesine, Aynı gün engelli ve hamile kamu çalışanlarının da idari izinli sayılmalarına karar verilmiştir.” denildi.

Trabzon Valiliğinden yapılan açıklamada, “İlimiz genelinde devam eden olumsuz hava şartları nedeniyle 18 Ocak 2022 Salı günü; Akçaabat, Düzköy, Maçka, Şalpazarı ve Tonya ilçelerimizdeki tüm okullarda eğitim öğretime 1 gün süre ile ara verilmesine, engelli ve hamile olan kamu görevlilerinin idari izinli sayılmasına; Ortahisar, Araklı, Arsin, Beşikdüzü, Çarşıbaşı, Dernekpazarı, Köprübaşı, Sürmene, Vakfıkebir ve Yomra ilçelerimizde ise sadece taşımalı eğitime 1 gün süre ile ara verilmesine karar verilmiştir.” denildi.

Olumsuz Hava Koşulları Sebebiyle İdari İzinli Olunması Halinde Hangi Ücretler Ödenir, Hangileri Ödenmez? Haber için TIKLAYINIZ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.