Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğüne Görevlendirme Öğretmen Alımı İlanı

Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğüne Görevlendirme Öğretmen Alımı İlanı
29 Kasım 2023 23:14
2.397
A+
A-

Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünde FATİH Projesinin tüm bileşenlerinin geliştirilmesi ve yürütülmesi, teknoloji odaklı öğrenme senaryolarının geliştirilmesi, elektronik içeriklerin üretilmesi ve denetlenmesi çalışmalarını yürütmek üzere aşağıda belirtilen görev tanımları kapsamında öğretmen görevlendirmesi yapılacaktır.

Genel Şartlar

Genel Başvuru Şartları:

a)     Bakanlık kadrolarında en az dört yıllık hizmeti bulunmak,

b)     Okul ve kurumlarda yönetici pozisyonunda ve Bilim Sanat Merkezlerinde öğretmen olmamak,

c)     Yurt içi ve yurt dışı görevlere çıkılmasında herhangi bir seyahat engeli bulunmamak,

d)     Görevlendirmelerin öncelikle il içinden yapılması sebebiyle tercihen Ankara ilinde ikamet ediyor olmak. İl dışından yapılan başvuruların uygun değerlendirilerek görevlendirme yapılması durumunda ise Ankara’da ikamet edilmesinde bir engeli bulunmamak,

e)     Bakanlığımız resmi yazışmalarında kullanılan Doküman Yönetim Sistemini kullanabilecek yeterlikte ve resmi yazışma kurallarına hâkim olmak,

f)      Dokümantasyon ve planlama yeteneği yüksek, ekip çalışmasına yatkın, insan ilişkilerinde güçlü, planlama ve zaman yönetimi konusunda becerikli, araştırmacı ve dijital teknolojiler alanındaki yenilikleri takip etmek,

Ek Ders Ücretleri ve Görevlendirme:

Görevlendirilecek öğretmenlerden Elektrik-Elektronik öğretmenleri ile Bilişim Teknolojileri öğretmenleri haftalık 36 saat ek ders ücreti, diğer branşlardan görevlendirilecek öğretmenler ise haftalık 27 saat ek ders ücreti alabileceklerdir.

Görevlendirme onayları birer yıllık (her takvim yılının son gününe kadar) dönemler halinde alınmakta olup görevlendirme uzatmaları Genel Müdürlüğümüzce iş koşullarına bağlı olarak yapılacaktır.

Başvuru Yeri ve Süresi:

Genel ve özel şartları taşıyan adaylar https://basvuru.eba.gov.tradresi üzerinden başvurularını yapmaları gerekmektedir. Elden veya e-posta ile yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Başvurular, 28 Kasım 2023 – 8 Aralık 2023 tarihleri arasında alınacaktır.

Değerlendirme:

Başvurular sonrası öğretmenler tarafından sisteme girilen veriler üzerinden ön değerlendirme yapılacak olup, nihai karar yüz yüze/çevrimiçi yapılacak görüşmeler neticesinde verilecektir. Yüz yüze / çevrimiçi yapılacak görüşmelere davet edilecek öğretmenlere 20 Aralık 2023 tarihinden itibaren e-posta ile geri bildirimde bulunulacaktır.

Soru/Görüş:

Başvurular ile ilgili soru ve görüşlerinizi basvuru@eba.gov.tr adresine iletebilirsiniz.

Başvuru metninin tamamı için tıklayınız.

Başvuru yapmak için tıklayınız.

Bizi Whatsapp Kanal’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Threads’tan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi instagram’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Twitter’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Facebook’tan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Telegram’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Youtube’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.