TRT İŞ BİRLİĞİ İLE ÇEKİMLERİ GERÇEKLEŞTİRİLEN YKS’YE DOĞRU PROGRAMI BAŞLIYOR

TRT İŞ BİRLİĞİ İLE ÇEKİMLERİ GERÇEKLEŞTİRİLEN YKS’YE DOĞRU PROGRAMI BAŞLIYOR
6 Kasım 2023 14:52
360
A+
A-

Genel Müdürlüğümüzce 12. sınıfta öğrenim gören ve mezun durumda bulunan öğrencilerimizin YKS’ye hazırlık süreçlerine destek olmak ve  akademik başarılarını artırmak amacıyla TRT iş birliği ile gerçekleştirilen YKS’YE DOĞRU programı TRT EBA Lise kanalında başlıyor.

Genel Müdürlüğümüzce 12. sınıfta öğrenim gören ve mezun durumda bulunan öğrencilerimizin YKS’ye hazırlık süreçlerine destek olmak ve akademik başarılarını artırmak amacıyla TRT iş birliği ile gerçekleştirilen YKS’YE DOĞRU programı TRT EBA Lise kanalında başlıyor.

TRT iş birliği ile çekimleri yapılan YKS’YE DOĞRU programı çekimlerinde Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) hazırlık için Türk Dili ve Edebiyatı, Tarih, Coğrafya, Felsefe, Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji ve İngilizce derslerine yönelik soru çözümleri, alanında uzman öğretmenlerin anlatımıyla gerçekleştiriliyor. YKS’YE DOĞRU programı TRT EBA Lise kanalında yayımlanacak.

YKS’YE DOĞRU programı kapsamında ilk bölümler 4 Kasım 2023 tarihinde TYT, AYT ve YDT derslerini içerecek şekilde yayımlanacak. 32 hafta ve 544 bölüm olarak planlanan program Haziran 2024 tarihine kadar devam edecek. Hafta sonları yayımlanacak bölümlerin tekrar bölümleri bütün dersleri kapsayacak şekilde yaklaşık 2 saat süreyle hafta içi yayımda olacak.

Genel Müdürlüğümüzce alanında uzman öğretmenler tarafından hazırlanan YKS’YE DOĞRU program ile öğrencilerimizin akademik başarılarının artırılması ve öğrenme eksikliklerini gidermelerinde ihtiyaç duydukları desteğin sağlanması hedefleniyor.

Bizi Whatsapp Kanal’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Threads’tan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi instagram’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Twitter’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Facebook’tan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Telegram’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Youtube’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.