Özel Eğitim Meslek Okulu Akademik Dersleri Eğitim Araçları ve İşitme Engelli Öğrenciler İçin 1. ve 2. Sınıf Matematik Dersi Eğitim Araçları ve Öğretmen Kılavuzları Yayımlandı

Özel Eğitim Meslek Okulu Akademik Dersleri Eğitim Araçları ve İşitme Engelli Öğrenciler İçin 1. ve 2. Sınıf Matematik Dersi Eğitim Araçları ve Öğretmen Kılavuzları Yayımlandı
24 Eylül 2024 19:10 | Son Güncellenme: 25 Eylül 2024 15:52
272
A+
A-

Genel Müdürlüğümüz tarafından, Özel Eğitim Meslek Okulu Akademik Dersleri Eğitim Araçları ve İşitme Engelliler İçin Matematik Dersi Eğitim Araçları yayımlandı.

İlköğretimlerini tamamlayan hafif düzeyde zihinsel yetersizliği/otizmi olan öğrencilerin temel yaşam becerilerini geliştirmek, topluma uyumlarını sağlamak, öğrencilerimize iş ve mesleğe yönelik bilgi ve beceriler kazandırmak amacıyla açılmış olan özel eğitim meslek okullarında uygulanan akademik derslerin (Türkçe, Matematik, Sosyal Hayat, Görsel Sanatlar, Müzik, Beden Eğitimi ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi) öğretim programları 2022 Mayıs ayında güncellenmiştir. Söz konusu öğretim programı doğrultusunda akademisyenlerden ve öğretmenlerimizden oluşan komisyonlar tarafından hazırlanan “Özel Eğitim Meslek Okulu Akademik Dersleri Eğitim Araçları” tamamlanarak öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin istifadesine sunulmak üzere yayımlanmıştır. Eğitim araçlarına ulaşmak için tıklayınız.

İlkokula yeni başlayan işitme yetersizliği bulunan öğrencilere destek olmak amacıyla hazırlanan “İşitme Engelli Öğrenciler İçin 1. ve 2. Sınıf Matematik Dersi Eğitim Araçları ve Öğretmen Kılavuzları” yayımlandı. Öğrencilere eğlenceli etkinlikler ve öğrenmeyi motive edecekler çalışmalarla matematiği sevdirecek dört kitaptan oluşan sete ulaşmak için tıklayınız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.