Olumsuz Hava Koşulları Nedeniyle Okulların Tatil Olduğu İl ve İlçeler 20.12.2021

Olumsuz Hava Koşulları Nedeniyle Okulların Tatil Olduğu İl ve İlçeler 20.12.2021
19 Aralık 2021 22:52 | Son Güncellenme: 20 Aralık 2021 00:05
1.011
A+
A-

Konya

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyyit Ali Büyük, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, tamamı Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla Konya merkeze bağlı 26 ilçede, 20 Aralık Pazartesi günü eğime bir gün ara verildiğini duyurdu.

Yoğun kar yağışından dolayı merkez ilçeler Selçuklu, Karatay, Meram ile Seydişehir, Beyşehir, Derebucak, Hadim, Altınekin, Ahırlı, Yunak, Derbent, Çeltik, Akören, Sarayönü, Yalıhüyük, Bozkır, Doğanhisar, Ilgın, Kadınhanı, Akşehir, Çumra, Cihanbeyli, Taşkent, Güneysınır, Tuzlukçu, Hüyük ilçelerinde Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarla Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı kreşlerde 20 Aralık 2021 Pazartesi eğitim öğretime uzaktan devam edilecek.

Engelli veya hamile kamu çalışanları da aynı gün izinli sayılacak.

Tunceli

Tunceli’nin Pülümür, Ovacık, Nazimiye ilçelerinde, etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

Aksaray

Aksaray’ın Ortaköy ilçesinde de etkili kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi. Açıklamada, engelli ve hamile kamu personelinin idari izinli sayılacağı belirtildi.

Adana

Adana’nın Tufanbeyli ilçesinde etkili kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

Bingöl

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. Bingöl’ün Karlıova ilçesinde kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

Karaman

Karaman’ın Başyayla ve Sarıveliler ilçelerinde, etkili kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi. Açıklamada, engelli ve hamile kamu personelinin idari izinli sayılacağı belirtildi.

Denizli

Denizli’nin Babadağ ilçesinde, kar nedeniyle eğitime bir gün ara verildi. Açıklamada, engelli ve hamile kamu çalışanlarının da izinli sayılacağı ifade edildi.

Kars

Kars’ta yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde tüm okullarda eğitime 1 gün ara verildi. Kamu kurumlarında çalışan hamile ve engelli personelin de izinli sayılacağı ifade edildi.

Muğla

Kavaklıdere Kaymakamlığından yapılan açıklamada, ilçede yaşanan kar yağışı ve buzlanma sebebiyle taşımalı eğitim kapsamındaki Nebiler, Harmanbelen-Göncüler, Kuyualan, Erikli-Topalak, Çatak, Burnugoz okullarında eğitime 20 Aralık Pazartesi ara verildiği ve öğrencilerin idari izinli sayılacağı belirtildi.

Kahramanmaraş

Yapılan açıklamada Afşin, Göksun, Çağlayancerit ilçemizde hava muhalefeti ve yoğun kar yağışı nedeniyle ilçemizdeki tüm okullarda 20 Aralık 2021 tarihinde bir (1) gün süreyle eğitim-öğretime ara verilmiştir.

Andırın, Onikişubat, Dulkadiroğlu ilçelerinde olumsuz hava muhalefeti ve yoğun kar yağışı nedeniyle belirlenen okullarda 20 Aralık 2021 tarihinde bir (1) gün süreyle eğitim-öğretime ara verilmiştir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.