“Müslüman Bilim Adamları” Video Serisi Yayına Girdi

“Müslüman Bilim Adamları” Video Serisi Yayına Girdi
12 Eylül 2023 20:10
1.045
A+
A-

Genel Müdürlüğümüz Müslüman Bilim Adamlarının Bilinirliğini Artırmak Amacıyla Müslüman Bilim Adamlarının Yaşadıkları Coğrafyayı, Çalışmalarını ve Buluşlarını Hazırladığı Videolarla Günümüz İnsanının İstifadesine Sunuyor

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü olarak kazanımları gerek doğrudan gerekse dolaylı desteklemeye yönelik çalışmalar devam etmektedir. Bu çerçevede dijital içerik başlığında gerek öğrenciler gerekse öğretmenlerimize çok yönlü katkı sunacak bir seri hazırlıyoruz.

İslam kültüründe yetişen İbn Heysem, Biruni, İbn Nefis, Harezmi, İbn Sina gibi birçok alimin bugün dahi hayatımıza dokunan çalışmalarda önemli izleri var. Onları, yaşadıkları coğrafyayı, çalışmalarını ve buluşlarının günümüzdeki yansımalarını bulmak için birlikte yolculuğa çıkmaya ne dersiniz? Akıllı telefonlar, fotoğraf makineleri, bilgisayarlar ve çok daha fazlasının aslında İslam coğrafyasından yeşeren buluşlar olduğunu biliyor muydunuz?

“Müslüman Bilim Adamları” serisinde değineceğimiz o kadar çok isim var ki… Bizi takip ederek, zamanda hızlı ve öğretici bir yolculuğa çıkabilirsiniz. 

Serinin ilk videosu

Bizi Threads’tan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi instagram’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Twitter’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Facebook’tan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Telegram’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Youtube’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.