Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Yarın Kanal 7’de Canlı Yayında

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Yarın Kanal 7’de Canlı Yayında
22 Haziran 2024 22:06
762
A+
A-

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yarın saat 11.45’te Kanal 7’de yayınlanacak olan “Başkent Kulisi” programına konuk olacak. Programın sunucusu Mehmet Acet’in sorularını yanıtlayacak olan Tekin, eğitim gündemine dair önemli açıklamalarda bulunması bekleniyor.

Tekin, Twitter hesabından yaptığı duyuruda, “Yarın saat 11.45’te Başkent Kulisi programında Mehmet Acet’in canlı yayın konuğu olacağım” ifadelerini kullandı. Bu canlı yayında, öğretmenlerin ve öğrencilerin merakla beklediği konulara değinmesi beklenen Bakan Tekin, son dönemdeki eğitim reformları ve yenilikleri hakkında bilgi verecek.

Bakan Yusuf Tekin’in katılacağı programda, öğretmenlerin hakları, yeni eğitim politikaları ve Türkiye’nin eğitimdeki geleceği gibi konuların ele alınması bekleniyor. Eğitim camiasının yanı sıra veliler ve öğrenciler de bu yayını ilgiyle takip edecek.

Programın detayları ve Bakan Tekin’in açıklamaları, Kanal 7 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. Eğitim alanındaki son gelişmeleri ve Bakan Tekin’in görüşlerini merak edenler için bu program kaçırılmayacak bir fırsat olacak.

Yusuf Tekin’in katılacağı “Başkent Kulisi” programı, 23 Haziran Pazar günü saat 11.45’te Kanal 7’de canlı olarak yayınlanacak.

Kaynak: Meb Personel

Bizi Whatsapp Kanal’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi instagram’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Twitter’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Facebook’tan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Telegram’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Youtube’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.