Lise Öğrencilerinin Gözünden Türkiye’nin Yüz Yılı Ve Türkiye Yüzyılı Sempozyumu’nda Sunum Yapacak Öğrencilerin İsimleri Belirlendi

Lise Öğrencilerinin Gözünden Türkiye’nin Yüz Yılı Ve Türkiye Yüzyılı Sempozyumu’nda Sunum Yapacak Öğrencilerin İsimleri Belirlendi
20 Kasım 2023 14:39
340
A+
A-

25 Kasım 2023 Cumartesi günü, Ankara Atatürk Lisesinde gerçekleştirilecek “Lise Öğrencilerinin Gözünden Türkiye’nin Yüz Yılı ve Türkiye Yüzyılı Sempozyumu”nda sunum yapacak öğrencilerimizin isimleri belirlendi.

Cumhuriyetimizin 100. yılında Cumhuriyetle birlikte sahip olduğumuz kazanımların anlaşılması, bu kazanımlarla birlikte ülkemizin gelecek yüzyıllara bakış açısının ortaya konulması, genç neslin geçmişten güç alarak; geleceğe dair vizyon oluşturması hedefi doğrultusunda planlanan “Lise Öğrencilerinin Gözünden Türkiye’nin Yüz Yılı ve Türkiye Yüzyılı Sempozyumu” 25 Kasım 2023 Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Sempozyum ile ayrıca öğrencilerimizin evrensel ve millî değerlere sahip olması;  vatanseverlik, sevgi, saygı ve sorumluluk gibi kök değerler kapsamında ilim ve irfanın harmanlandığı ülkemizde millî ve kültürel alanlarda gelişimlerine katkı sağlanması amaçlanıyor. 

Ülkemiz genelinden gelen bildiriler arasından yapılan değerlendirmeler sonucunda 25 Kasım 2023 Cumartesi günü, Ankara Atatürk Lisesinde gerçekleştirilecek “Lise Öğrencilerinin Gözünden Türkiye’nin Yüz Yılı ve Türkiye Yüzyılı Sempozyumu”nda sunum yapacak öğrencilerimizin isimleri belirlenmiştir.

Sempozyumda sunum yapacak öğrencilerin listesine ulaşmak için tıklayınız.

Öğrenci Listesi: /meb_iys_dosyalar/2023_11/20125638_sunumu_yapilacak_bildiriler.pdf

Bizi Whatsapp Kanal’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Threads’tan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi instagram’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Twitter’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Facebook’tan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Telegram’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Youtube’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.