Kayseri’de “17. Uluslararası Meb Robot Yarışması” Hazırlıkları Devam Ediyor

“Köklerden Geleceğe Eğitim, Tekonoloji, Üretim” teması ve “Teknolojinin kodları bu yıl Kayseri’de yazılıyor!” sloganıyla 17.si düzenlenen Millî Eğitim Bakanlığı Robot Yarışması hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.
Dünyanın en büyük robot yarışmalarından biri olan MEB Robot Yarışması, Millî Eğitim Bakanlığı yürütücülüğünde TÜBİTAK ve TİKA paydaşlığında 21-24 Mayıs tarihleri arasında Kayseri’de gerçekleştirilecek.
Bu kapsamda Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Murat NEDİRLİ ve yarışma organizasyon heyeti ile teknik danışmanlar Kayseri’de hazırlık süreci ve organizasyon planlaması hakkında bilgi verdi.
Teknik bilgilendirme toplantısının ardından etkinlik alanları ziyaret edildi, yapılan planlamalar gözden geçirildi. Her aşaması Mesleki ve Teknik Eğitim bünyesindeki okullar, öğretmenler ve öğrencilerin katılımı ile yürütülen organizasyon çalışmalarında okullar ve paydaş kurumlar ziyaret edilerek yapılan çalışmalar yerinde görüldü.
Bizi Whatsapp Kanal’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Whatsapp Doküman Kanal’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Instagram’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Instagram Kanal’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Twitter’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Facebook’tan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Telegram’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Youtube’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.