Harezmi Eğitim Modeli Ek Başvuru Ve Başvuru Güncelleme İşlemleri

Harezmi Eğitim Modeli Ek Başvuru Ve Başvuru Güncelleme İşlemleri
25 Ağustos 2024 12:57
585
A+
A-

2016 yılından bu yana İstanbul başta olmak üzere farklı illerimizde yerel olarak başarıyla uygulanan Harezmi Eğitim Modeli 2023-2024 Eğitim-Öğretim döneminde Bakanlığımız tarafından 27 ilde pilotlanarak uygulanmıştır.

Harezmi Eğitim Modeli, 2024-2025 Eğitim-Öğretim döneminde 81 ilde uygulanmaya başlanacaktır.

Harezmi Eğitim Modeli, çağın gerekliliklerine uygun olarak öğrencilerin eleştirel düşünme, problem çözme ve iş birliği becerilerini geliştiren yenilikçi ve milli bir eğitim yaklaşımıdır. Farklı ülkelerden gelen talepler üzerine Bakanlığımız ve TİKA işbirliği ile Özbekistan, Afganistan, Cezayir, Tanzanya ve Zanzibar Özerk Bölgesi’nde Harezmi Eğitim Modeli öğretmen eğitimleri gerçekleştirilmiştir.

Harezmi Eğitim Modeli başvuru işlemleri, öğretmenlerimizin isteğe bağlı il içi/il dışı yer değiştirme talepleri ve gelen diğer talepler doğrultusunda yeniden başlamıştır. Harezmi Eğitim Modeli Ek başvuru ve başvuru güncelleme/iptal işlemleri, 26 Ağustos – 6 Eylül 2024 tarihleri arasında harezmi.meb.gov.tr adresinden yapılabilecektir. Öğretmenlerimiz, başvuru işlemleri ve süreçle ilgili detaylı bilgiye aynı adres üzerinden ulaşabilirler.

Bizi Whatsapp Kanal’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi instagram’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Twitter’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Facebook’tan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Telegram’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Youtube’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.