“Esma-i Hüsna Ansiklopedisi” Video Serimiz Birbirinden Renkli Bölümleriyle Çocuklarla Buluşuyor

“Esma-i Hüsna Ansiklopedisi” Video Serimiz Birbirinden Renkli Bölümleriyle Çocuklarla Buluşuyor
6 Eylül 2024 12:18
318
A+
A-

Genel Müdürlüğümüz YouTube kanalı ve sosyal medya hesaplarında yayımlanmaya başlayan “Esma-i Hüsna Ansiklopedisi” video serimiz her bölümde ayrı bir esma ile çocuklarla buluşuyor.

“Esma-i Hüsna Ansiklopedisi” adlı eserden uyarlanarak hazırlanan serimizde, esmayıhüsna yeryüzündeki yansımalarıyla ve rengârenk çizimlerle ele alınıyor. Her varlığın kendine özgü diliyle ve hâliyle Allah’ın isimlerini yansıtması düşüncesinden yola çıkılarak hazırlanan video serimizin her bölümünde farklı bir varlığın dilinden ve gözünden Allah’ın (cc) farklı bir ismi anlatılıyor.

Çocukların çevreye ve yaşadığı dünyaya ilgisinin artmasını ve bu vesileyle de yaratıcısını tanımasını amaçladığımız video serimizin ilk bölümünde rahmetin ve bereketin yeryüzündeki temsili olan yağmur damlasıyla “Rahman” esması, ikinci bölümde bir karidesin hikâyesiyle “Kuddüs” esması, üçüncü bölümde de bir baykuşun dilinden “Basir” esması anlatıldı. Her bölümde yeni bir varlık ve yeni bir esma ile sizlerle olmaya devam edeceğiz. Bakalım sırada hangi esma var? İyi seyirler…

“Esma-i Hüsna Ansiklopedisi” video serisine ulaşmak için TIKLAYINIZ

Bizi Whatsapp Kanal’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi instagram’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Twitter’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Facebook’tan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Telegram’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Youtube’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.