Bakan Tekin’den Ramazan Bayramı Mesajı

Bakan Tekin’den Ramazan Bayramı Mesajı
9 Nisan 2024 14:15
106
A+
A-

Bakan Tekin mesajında şunları söyledi: 

“Bir huzur iklimi olan bu mübarek ayın ardından kardeşlik, esenlik ve barış esintisinin yayılarak zamanı ve mekânı kuşatacağı Ramazan Bayramı’na giriyoruz. 

Hep olduğu gibi bu bayram da yine memleketimizin, mahallemizin, ailemizin birlik ve beraberliğini kuvvetlendirecek. Bu vesileyle hepimiz, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, anne-babalar öncelikle birbirimizle, aile büyüklerimizle, akraba ve komşularımızla hürmetle bayramlaşalım; kırgınlıkları ve küskünlükleri bertaraf edelim, aramızdaki muhabbet ve sevgiyi çoğaltalım.  Bu bayramı da hastalarımızın, yaşlılarımızın ve kimsesizlerin bayramı yapalım.

Yeryüzündeki kötülüklere karşılık sevgiyi, saygıyı, şefkati ve vefayı bütün âleme yaymak için direnen, umut ve azimle çalışan herkese bir hediye olan bu bayramın esenlik getirmesini temenni ediyorum. 

Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin tek tek mübarek Ramazan Bayramlarını kutluyor, sağlık ve afiyet içinde nice bayramlara erişmemiz temennisiyle aziz milletimi muhabbetle selamlıyorum.”

Bizi Whatsapp Kanal’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Threads’tan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi instagram’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Twitter’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Facebook’tan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Telegram’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Youtube’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.