Anadolu Meslek Programlarında Alana Geçiş, Tercih ve Yerleştirme e- Kılavuzu Yayımlandı

Anadolu Meslek Programlarında Alana Geçiş, Tercih ve Yerleştirme e- Kılavuzu Yayımlandı
17 Mayıs 2020 14:24
2.123
A+
A-

Anadolu Meslek Programında okuyan 9’uncu sınıf öğrencilerinin ders yılı sonunda meslek alanlarına geçişi ile ilgili iş ve işlemlerin anlatıldığı “Anadolu Meslek Programlarında Alana Geçiş, Tercih ve Yerleştirme e-Kılavuzu” yayımlandı.

Genel Müdürlüğümüze bağlı okulların Anadolu Meslek Programında okuyan 9 uncu sınıf öğrencilerinin ders yılı sonunda meslek alanlarına geçişi ile ilgili iş ve işlemlerin anlatıldığı  “Anadolu Meslek Programlarında Alana Geçiş, Tercih ve Yerleştirme e-Kılavuzu yayımlandı.

Kılavuza göre;

Okul yönetimlerince, AMP meslek alanlarına alınacak öğrenci kontenjanlarının e-Okul Yönetim Bilgi Sistemine girilmesi 15-26 Haziran 2020,

Öğrenciler/veliler tarafından e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi üzerinden tercih başvuruların yapılması 29 Haziran-10 Temmuz 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

Denizcilik meslek alanına ön yerleştirilmesi yapılan öğrencilerin  “Gemiadamı Olur Sağlık Raporu”nu 17-24 Temmuz 2020 tarihleri arasında yerleştirildiği okula teslim ederek kesin kayıt yaptırması gerekmektedir.

Alana yerleştirme sonuçları e-Okul Yönetim Bilgi Sisteminden 17 Temmuz 2020 tarihinde ilan edilecektir.

Kılavuz için tıklayınız 

Makam Onayı için tıklayınız

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.