Kitap Yazım ve Materyal Geliştirme Komisyonlarında Öğretmenler Görevlendirilecek. Başvurular Başladı

Kitap Yazım ve Materyal Geliştirme Komisyonlarında Öğretmenler Görevlendirilecek. Başvurular Başladı
20 Ağustos 2024 21:02 | Son Güncellenme: 20 Ağustos 2024 21:03
4.183
A+
A-

Millî Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü “Kitap Yazım ve Materyal Komisyonu’nda çalışmak üzere öğretmen görevlendirmesi yapılması planlanmaktadır. Başvuru yapacak öğretmenlerin kadrolarının Altındağ, Çankaya, Etimesgut, Gölbaşı, Keçiören, Mamak, Pursaklar, Sincan ve Yenimahalle ilçelerinde bulunması; eğitim, mesleki deneyim, iletişim, yetkinlik bilgilerini içeren özgeçmişlerini 25 Ağustos 2024 tarihine kadar tegm_komisyonbasvuru@meb.gov.tr mail adresine göndermeleri gerekmektedir.

Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, Sınıf ve Bilişim Teknolojileri öğretmenleri ile tasarım ve grafik alanında yetkin öğretmenler komisyonda görevlendirilmek üzere başvuru yapabilecektir.

Başvuruların Değerlendirilmesi

  • Görevlendirme öncesinde başvuru yapan öğretmenler yüz yüze görüşmeye davet edilecektir.
  • Söz konusu başvuru tarihinden sonra yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.
  • Başvuruların değerlendirilmesinde, başvuranların kadrolarının bulunduğu okul ve ilçenin ilgili branştan norm durumu dikkate alınacaktır.
  • Bilişim, grafik ve tasarım alanından başvuracakların kullandıkları yazılım ve programlara ilişkin bilgileri özgeçmişlerinde mutlaka belirtmeleri gerekmektedir.

Diğer Hususlar

  • Komisyonda görevlendirilenler Temel Eğitim Genel Müdürlüğünün Yenimahalle İlçesinde açılacak ek binasında “Kitap Yazım ve Materyal Komisyonu’nda görev yapacaklardır.
  • Mesai saatleri 9.00-12.30, 13.30-18.00 şeklinde olacaktır.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.