24 Kasım Öğretmenler Günü Kampanya ve İndirimleri

24 Kasım Öğretmenler Günü Kampanya ve İndirimleri
22 Kasım 2023 09:52
11.204
A+
A-

24 Kasım 2023 Öğretmenler Günü Kampanya ve İndirimleri

1- ANTALYA AQUARIUM ÖĞRETMENLER GÜNÜ

17 – 26 Kasım tarihleri arasında Türkiye’deki tüm öğretmenlerimize Aquarium, Snow World & Ice Museum, WildPark (Sürüngenler Evi) ve Face2Face Wax Museum girişleri ücretsiz.
Oceanride XD Sinema bölümü, kapasite sınırı nedeniyle herkese %50 indirimlidir.
Öğretmenlerimiz ile birlikte gelen +3 yakınları da tüm bölümlere %50 indirimli olarak girebilir.
Özel okul ve kreş öğretmenleri kurumlarından görevlendirme yazısı ile aynı haklardan yararlanabilirler.
Emekli öğretmenler, araştırma görevlileri, öğretim Üyeleri ve okutmanlar da kampanyadan yararlanabilirler.
*0-2 yaş ücretsiz olup 3 yaşından gün alan çocuklar ücrete tabiidir. 3-12 yaş grubu çocuklar için %50 indirimli kapı fiyatının ödenmesi gerektiğini bilginize sunarız.
Lütfen “Öğretmen” ibaresi taşıyan geçerli bir kimlik kartınızla birlikte geliniz.
2- DEFACTO

Defacto’da öğretmenler gününe özel yaptığı indirimleri indirimli fiyatları ile duyurdu. Defacto’da başlayan öğretmenler gününe özel hediyeler için,

Fitted Bisiklet Yaka Hırka

Eski Fiyat: 349,99 TL

İndirimli Fiyat: 244,99 TL

Standart Fit Triko Kazak

Eski Fiyat: 499,99 TL

İndirimli Fiyat: 349,99 TL

Oversize Fit V Yaka Triko Hırka

Eski Fiyat: 449,99 TL

İndirimli Fiyat: 314,99 TL

Standart Fit Balıkçı Yaka Triko Kazak

Eski Fiyat: 399,99 TL

İndirimli Fiyat: 279,99 TL’den fiyatlar ile birçok ürününde indirimlerinin başladığını belirtti.

3- PTT Kargo Öğretmenler Günü’ne Özel %20 İndirimli

20-25 Kasım tarihlerinde yurt içi varışlı PTT APS Kurye ve PTT Posta Kargosu gönderilerinde %20 indirim ile tüm çalışan ve emekli öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyoruz.

Aynı zamanda öğretmenlerimiz pul makinesi bulunan PTT Başmüdürlüklerinde Öğretmenler Günü kampanyası sürecinde hizmet bedeli ödemeden kişisel pul hizmetimizden faydalanabilecekler.

Herhangi bir indirimden faydalanan gönderilere ayrıca yüzde 20 indirim uygulanmayacak olup çalışan ve emekli tüm öğretmenlerimiz, öğretmen kimliklerini ibraz ederek bu indirimden yararlanabilirler.

4- Türk Hava Yolları’yla Yurt içi uçuşlarda öğretmenlerimize özel %20 indirim!

Miles&Smiles üyesi öğretmen ve öğretim görevlisi olarak, 1 Kasım 2023-20 Nisan 2024 tarihleri arasındaki yurt içi seyahatleriniz için 20 Nisan’a kadar bilet alın, ailenizle beraber Türk Hava Yolları’nın sunduğu %20’li indirimli seyahat etmenin ayrıcalığını yaşayın!

Kampanya Detayı:

Kampanya; 27 Ekim 2023 – 20 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlenen ve seyahat tarihi 01 Kasım 2023 – 20 Nisan 2024 arasında olan Ekonomi Kabin ve Business Kabin yurt içi uçuşlar için geçerlidir.
Kampanya tüm yurt içi, tek yön ya da gidiş dönüş Business Kabin ve Ekonomi Kabin uçuşlarda (F sınıfı hariç) geçerlidir
Kampanya kapsamında Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak görev yapmakta olan öğretmenler ve birlikte seyahat ettikleri eş ve çocukları ile YÖK’e bağlı üniversitelerde görev yapmakta olan öğretim üyeleri ve birlikte seyahat ettikleri eş ve çocuklarına net ücretler üzerinden %20 indirim uygulanacaktır.
5 – AKBANK

Geleceğimize ışık tutan öğretmenlerimize özel ayrıcalıklar Akbank’ta!

13 Aralık’a kadar sadece öğretmenlere özel 200 TL’ye varan chip-para ve Espressolab’den hediye kahve fırsatlarını kaçırmayın.

24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel fırsatlardan faydalanmak için hemen Akbank Mobil’den “Tam Senlik Fırsatlar” programı altındaki “Öğretmenler Günü’ne Özel Fırsatlar”a tıklayıp programa katılın.

6- SÜVARİ

Süvari’den öğretmenler günü özel avantajlı fiyatlar….

Türkiye’nin önde gelen erkek giyim markalarından Süvari, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel düzenlediği kampanya ile Mont, Triko, kravat ve Gömlekden oluşan pakette özel indirim uyguluyor.

Süvari Mağazalarında Öğretmenler Günü Kampanyası Kapsamında; Gömlek ve Kravat 799,90 TL, Triko ve Parfüm 799,90 TL, Montlar 1.499 TL’ye satışa sunuyor.

Kampanya 15 – 24 Kasım 2023 tarihleri arasında seçili ürünlerde geçerlidir.

7 – İLKSAN
İLKSAN’DAN YAPILAN AÇIKLAMA: ”ÖĞRETMENLER GÜNÜ ÖZEL GÜNLER İKRAZI UYGULAMAMIZ BAŞLIYOR…”

6, 12, 18 ve 24 ay vadede 30.000,00(OtuzBin)TL’ye kadar Öğretmenler Günü Özel Günler İkrazı uygulamamız 20/11/2023–29/12/2023 tarihleri arasında uygulamaya konulacaktır.

Daha önceden Özel Günler ikrazı kullanan üyelerimiz, bu ikraz borcunun taksitlerinin en az yarısını ödemeleri halinde yeniden Özel Günler İkrazı kullanabileceklerdir.

8- KidZania 

KidZania’da öğretmen ve öğretmen çocuklarına yüzde 25 indirim

KidZania İstanbul, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel olarak düzenlediği kampanya ile öğretmenleri eğlenceli bir mola için KidZania’ya davet ediyor. 20 Kasım – 1 Aralık tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında öğretmenler KidZania’ya ücretsiz giriş yaparken, öğretmen çocuklarına da yüzde 25 indirim sunulacak. Kampanya, KidZania kapı girişinden yapılacak satın almalarda geçerli olacak.

9- Altınyıldız Classics

Altınyıldız Classics Öğretmenlere Özel %15 İndirim Kampanyası

Altınyıldız Classics mağazalarındaki öğretmen kampanyası görselinde yer alan QR kodu okut, karşına çıkan formdaki bilgileri doldur ve forma öğretmen kartının fotoğrafını yükle. Kampanyadan sadece öğretmen kartı olan kişiler yararlanabilir. SMS ile telefonuna gelecek olan kodla Altınyıldız Classics mağazalarında gerçekleştirdiğin 2000 TL ve üzeri alışverişlerde tüm indirimlere ek %15 indirim kazanırsın. Kampanyadan yararlanabilmek için alışveriş öncesinde STARS sadakat programı üyesi olunması gerekmektedir. Kampanyadan ayda 1 kez yararlanılabilir. İndirim kodu, başka indirim kodları /çekleri ile birleştirilemez. Bu kampanya, belli tutarda alışverişe toplam fatura tutarı üzerinden kasada ekstra anında indirim sağlayan kampanyalar ile birleştirilemez. Kampanya, Altınyıldız Classics online mağazalarında geçerli değildir. Altınyıldız Classics, kampanyayı dilediği zaman sonlandırma veya değiştirme hakkını saklı tutar.

10 – YHT’den öğretmenlere indirim müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlere yönelik özel bir indirim duyurdu.

24-30 Kasım tarihleri arasında öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacağını açıklayan Bakan Uraloğlu, TCDD Taşımacılık tarafından yıl boyunca uygulanan yüzde 15 indirimin bu hafta boyunca yüzde 50’ye çıkarılacağını belirtti.

Bu indirimden Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı veya onaylanmış resmi ve özel okullarda çalışan tüm öğretmenlerin yanı sıra yükseköğretim kurumlarında görevli öğretim elemanları ve yabancı ülkelerde çalışan Türk uyruklu öğretmenlerin de faydalanabileceği belirtildi. Öğretmenlerin indirimden yararlanabilmek için kimlik kartlarını ibraz etmeleri yeterli olacak. 

Bizi Whatsapp Kanal’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Threads’tan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi instagram’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Twitter’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Facebook’tan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Telegram’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Youtube’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.