Olumsuz Hava Koşulları Nedeniyle Okulların Tatil Olduğu İl ve İlçeler 14.01.2022

Olumsuz Hava Koşulları Nedeniyle Okulların Tatil Olduğu İl ve İlçeler 14.01.2022
13 Ocak 2022 19:51 | Son Güncellenme: 13 Ocak 2022 23:20
1.024
A+
A-

Güncelleme 13.01.2021 23:20

Tunceli Ovacık Kaymakamlığından yapılan açıklamada, “Yoğun kar yağışının getirdiği olumsuz durum ve aşırı buzlanma nedeniyle ilçemizde eğitime 14 Ocak cuma günü ara verilmiştir.” denildi.

Mersin Gülnar Kaymakamlığından yapılan açıklamada, ”İlçemizde 14 Ocak Cuma günü olumsuz hava koşulları sebebiyle taşımalı eğitim merkezi olan ilkokul ve ortaokullarda (Büyükeceli İlkokulu/Ortaokulu kapsam dışıdır) 1 gün süre ile yüz yüze eğitime ara verilip eğitim faaliyetlerinin uzaktan eğitimle yapılmasına karar verilmiştir” denildi.

Konya’nın Derbent, Güneysınır ilçelerinde kar yağışı ve buzlanma sebebiyle 14 Ocak 2022 Cuma günü yüz yüze eğitime 1 gün ara verilmiştir. Bu süre zarfında uzaktan eğitim yapılacaktır.

Karaman – Başyayla Kaymakamlığından yapılan açıklamada, “Başyayla Kaymakamlığınca ilçemizde oluşan olumsuz hava koşulları ve kar yağışı nedeniyle tüm okullar 14 Ocak 2022 Cuma günü 1 gün süreyle tatil edilmiştir. Eğitim uzaktan eğitim şeklinde devam edecektir.” denildi.

Ordu’da etkili olan kar nedeniyle Akkuş, Çaybaşı, Gölköy, Gürgentepe, Perşembe ve Mesudiye ilçelerinde eğitim- öğretime 1 gün ara verildi.

Beyşehir ilçesinde kar yağışı ve buzlanma sebebiyle 14 Ocak 2022 Cuma günü yüz yüze eğitime 1 gün ara verilmiştir. Bu süre zarfında uzaktan eğitim yapacaktır.

Van Valiliğinden yapılan açıklamada, “Yoğun kar yağışı nedeniyle 14.01.2022 Cuma günü ilimiz genelinde ilk ve orta dereceli eğitim öğretim (Lise, Halk Eğitim, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri dahil) 1 (bir) gün tatil edilmiştir. Ayrıca, engelli ve hamile kamu personeli idari izinli sayılacaktır.” denildi

Özalp Kaymakamlığından yapılan açıklamada, “Olumsuz hava şartları, yoğun kar yağışı ve yollarda buzlanma tehlikesi nedeniyle 14.01.2022 Cuma günü Özalp İlçemizde ilk ve orta dereceli okullar (liseler dahil) 1 (bir) gün tatil edilmiştir.” denildi.

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Ahırlı, Altınekin, Bozkır, Çumra, Derebucak, Doğanhisar, Hadim, Hüyük, Sarayönü, Seydişehir ve Taşkent ilçelerinde kar yağışı ve buzlanma sebebiyle 14 Ocak 2022 Cuma günü yüz yüze eğitime ilçe hıfzıssıhha kurullarınca 1 gün ara verilmiştir. Bu süre zarfında uzaktan eğitim yapacaktır” denildi. Ayrıca İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla Meram ilçesinin bazı mahallelerinde kar yağışı, buzlanma ve uzun süreli elektrik kesintisinden dolayı mağduriyet sebebiyle 14 Ocak 2022 Cuma günü yüz yüze eğitime 1 gün ara verildiği, uzaktan eğitim yapılacağı belirtildi.. Hamile ve engelli kamu kurumu çalışanlarının da idari izinli sayılacağı belirtildi.

Kars Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, “İlimiz geneli ve ilçelerimizde devam eden yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle eğitim-öğretime 14 Ocak Cuma günü (1) gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan malul ve engelliler ile hamile personelimiz de idari izinli sayılacaktır.” denildi.

Olumsuz Hava Koşulları Sebebiyle İdari İzinli Olunması Halinde Hangi Ücretler Ödenir, Hangileri Ödenmez? Haber için TIKLAYINIZ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.