Olumsuz Hava Koşulları Nedeniyle Okulların Tatil Olduğu İl ve İlçeler 13.01.2022

Olumsuz Hava Koşulları Nedeniyle Okulların Tatil Olduğu İl ve İlçeler 13.01.2022
12 Ocak 2022 19:39 | Son Güncellenme: 13 Ocak 2022 09:28
1.174
A+
A-

Güncelleme 13.01.2022 – 09:20

Bayburt Valiliğinden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle 13 Ocak 2022 Perşembe günü Bayburt İli genelinde eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir. Belirtilen tarihte hamile ve engelli kamu personeli de idari izinli sayılacaktır.

Konya Yunak: İlçe Merkez ve Kırsal Mahallelerimizde bulunan Okullarda 13 Ocak 2022 (Perşembe) tarihinde (1) gün süre ile yüz yüze eğitime ara verilmiştir

Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamada, “Etkili olan yoğun kar yağışı dolayısıyla, Eleşkirt ilçemizde, köy okullarımızda ve taşımalı eğitim gören öğrencilerimiz için 13 Ocak 2022 Perşembe gününü kapsayacak şekilde eğitim öğretime 1 gün süre ile ara verilmiştir. Eleşkirt ilçemizde, kamu kurumlarında çalışan hamile ve engelli personelimiz de 13 Ocak 2022 Perşembe gününü kapsayacak şekilde 1 gün süre ile idari izinli sayılacaktır” denildi.

Ordu Valiliğinden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Akkuş, Korgan ve Mesudiye ilçelerimizde eğitime (13 Ocak 2022 Perşembe günü) bir gün süre ile ara verilmiştir. Engeli olan ve hamile kamu görevlileri de aynı gün idari izinli sayılacaktır.

Konya Ahırlı: “Ahırlı ilçemizde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 13.01.2022 Perşembe günü yüz yüze eğitime  İlçe Hıfzıssıha kurulu kararı ile bir gün ara verilmiştir.”

Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle Ovacık, Nazımiye, Pülümür ve Hozat ilçelerinde eğitim öğretime 13 Ocak Perşembe ara verildiği duyuruldu. İlçelerde engelli ve hamile kamu personeli de izinli sayılacak.

Bingöl Karlıova: 11 Ocak Salı günü yapılan açıklamada Bingöl’ün Karlıova ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 2 gün süreyle ara verildiği açıklandı. Dolayısıyla 13 Ocak Perşembe günü Karlıova’da okullar tatil.

Konya Derebucak: Yoğun kar yağışı nedeniyle (13.01.2022) Perşembe günü Derebucak İlçemizde eğitime bir (1) gün ara verilmiştir.

Konya Seydişehir: Yoğun kar yağışı ve elektrik kesintisi nedeniyle yarın Perşembe günü ilk, orta, lise tüm okullarımız, rehabilitasyon merkezleri, Halk Eğitim kursları, tüm özel resmî kurslar ile işletmelerde beceri eğitimi gören öğrencilerimiz için tatil edilmiştir.

Konya Hadim: ilçemizde yoğun kar yağışı nedeniyle  13.01.2022 Perşembe günü eğitime yüz yüze eğitime ara verilmesine; eğitimin uzaktan yürütülmesine, hamile ve engelli personelin idari izinli sayılmasına karar verilmiştir.

Konya Taşkent: İlçemizde kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle önleyici tedbir olarak,
İlçemiz okullarında 13 Ocak 2022 Perşembe günü bir gün süre ile yüz yüze eğitime ara verilmesine; eğitimin uzaktan yürütülmesine, hamile ve engelli personelin idari izinli sayılmasına karar verilmiştir.

Tunceli Pülümür: Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle 13.01.2022 Perşembe günü Pülümür ilçemizde eğitim öğretime 1 (bir) gün süre ile ara verilmiştir. Engelli ve hamile kamu personeli de aynı gün idari izinli sayılacaktır.

Olumsuz Hava Koşulları Sebebiyle İdari İzinli Olunması Halinde Hangi Ücretler Ödenir, Hangileri Ödenmez? Haber için TIKLAYINIZ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.