“Öğretmen Yazarlar Dizisi”nin İlk Kitabı Yayında

“Öğretmen Yazarlar Dizisi”nin İlk Kitabı Yayında
6 Şubat 2021 16:19
653
A+
A-

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Mehtap Teker Öğretmenin “Kutup Yıldızı Masalları” kitabı ile “Öğretmen Yazarlar Dizisi”nin başlatıldığını duyurdu. Öğretmenler tarafından kaleme alınan şiir, roman, hikâye ve masal türündeki kitaplar ile seri devam edecek.

1986 yılından bu yana ”Öğretmen Yazarlar Dizisi” adı altında öğretmenlerin kaleme aldığı eserler Bakanlık tarafından yayımlanıyor. 

Millî Eğitim Bakanlığı, yayımlanmış eserleriyle tanınan ya da herhangi bir eseri henüz basılmamış şair ve yazar öğretmenlerin eserlerini okuyucularla buluşturmak için yeni bir “Öğretmen Yazarlar Dizisi” başlattı.

Öğretmenleri yazmaya teşvik etmek ve okuma kültürüne katkı sunmak amacıyla şiir, roman, hikâye ve masal türündeki kitaplar, Kültür Yayınları Yayın Danışma Kurulunun önerileri doğrultusunda yayımlanmaya başladı.

Sosyal medya hesabından ”Öğretmen Yazarlar Dizisi”nin başlatıldığını duyuran Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, “Meslektaşlarımın deneyim ve duygularının yansıması eserlerin, daha fazla kişiyle buluşmasını çok önemsiyorum. Mehtap Teker Öğretmen’imizin “Kutup Yıldızı Masalları” ile ”Öğretmen Yazarlar Dizisi”ni başlattık. Bir okuyucu olarak yeni çalışmaları heyecanla bekliyorum.” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.