Kütahya İl Millî Eğitim Müdürlüğü Maaş Promosyon İhalesinde Türkiye Rekoru Kırdı

Kütahya İl Millî Eğitim Müdürlüğü Maaş Promosyon İhalesinde Türkiye Rekoru Kırdı
14 Mart 2025 12:20
387
A+
A-

Kütahya İl Millî Eğitim Müdürlüğü personeli ve Merkez ilçede görev yapan eğitim çalışanlarını kapsayan maaş promosyon ihalesi, Müdürlüğümüz Maarif Salonu’nda gerçekleştirildi. Büyük bir rekabete sahne olan ihaleye 13 banka katılım sağladı. Halk Bankası, 86.600 TL ile en yüksek teklifi vererek ihaleyi kazanan banka oldu. Bu sonuçla, Türkiye genelinde en yüksek maaş promosyon ihalesini yapan İl Müdürlüğü olma başarısını elde ettik.  

36 ay süreli olarak yapılan promosyon ihalesinin sonucunda, Halkbank Kütahya Şubesi Müdürü Murat TEMUR ve Zafer Meydanı Şubesi Müdürü Abdurrahman ÖKMEN, İl Millî Eğitim Müdürümüz Mustafa YILMAZ ile birlikte protokol imzaladı. Protokol kapsamında eğitim çalışanlarına verilecek maaş promosyonu detaylandırılırken, anlaşmanın öğretmenler ve eğitim çalışanlarının ekonomik refahına doğrudan katkı sağlayacağı ifade edildi.

İmza töreninde konuşan Millî Eğitim Müdürümüz Mustafa YILMAZ, gerçekleştirilen anlaşmanın eğitim çalışanları için önemli bir kazanım olduğunu belirterek, “Eğitim camiamıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi. Ayrıca, sürece katkı sağlayan ve en yüksek teklifi vererek eğitim çalışanlarına destek olan Halk Bankası’na teşekkürlerini iletti.

https://kutahya.meb.gov.tr/www/il-mill-egitim-mudurlugumuz-maas-promosyon-ihalesinde-turkiye-rekoru-kirdi/icerik/4557?rand=37986

Bizi Whatsapp Kanal’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Whatsapp Doküman Kanal’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Instagram’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Instagram Kanal’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Twitter’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Facebook’tan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Telegram’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Bizi Youtube’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.