ÖZEL EĞİTİM BULUŞMALARI BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI” BAŞVURU FORMLARI YAYINLANDI.

ÖZEL EĞİTİM BULUŞMALARI BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI” BAŞVURU FORMLARI YAYINLANDI.
17 Mayıs 2020 15:13
1.422
A+
A-

18-22 Mayıs tarihleri arasında özel eğitim ihtiyacı olan öğrencilerimizin velileri ve öğretmenlerine/uzmanlarına yönelik gerçekleştirilecek olan “Özel Eğitim Buluşmaları Bilgilendirme Toplantıları”na ilişkin bilgiler ve elektronik başvuru formları aşağıdadır:

18 Mayıs 2020 tarihinde öğretmenlerimize yönelik düzenlenecek olan “Görme Engelliler için Yönelim ve Bağımsız Hareket Becerilerinin Öğretimi” konulu eğitimin elektronik başvuru formuna ulaşmak için tıklayınız. 

 

21 Mayıs 2020 tarihinde velilerimize yönelik düzenlenecek olan “Görme Engelliler için Yönelim ve Bağımsız Hareket Becerilerinin Öğretimi” konulu eğitimin elektronik başvuru formuna ulaşmak için tıklayınız. 

 

21 Mayıs 2020 tarihinde öğretmenlerimize yönelik düzenlenecek olan “Ağır ve Çoklu Yetersizlikten Etkilenmiş Bireylerin Eğitimi” konulu eğitimin elektronik başvuru formuna ulaşmak için tıklayınız.

 

22 Mayıs 2020 tarihinde velilerimize yönelik düzenlenecek olan “Davranış Yönetimi Eğitimi” konulu eğitimin elektronik başvuru formuna ulaşmak için tıklayınız.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.