Olumsuz Hava Koşulları Nedeniyle Okulların Tatil Olduğu İl ve İlçeler 17.01.2022

Olumsuz Hava Koşulları Nedeniyle Okulların Tatil Olduğu İl ve İlçeler 17.01.2022
16 Ocak 2022 14:58 | Son Güncellenme: 16 Ocak 2022 23:58
1.153
A+
A-

Güncelleme 16.01.2022 23:55

Tokat Almus Kaymakamlığından yapılan açıklamada, “İlçemizde etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle, 17 Ocak 2022 Pazartesi Günü tüm okullarımızda Eğitim ve Öğretime (1) Gün süre ile ara verilmiştir.” denildi.

Şırnak Valiliğinden yapılan açıklamada, “Şırnak İlimiz Merkez, Uludere ve Beytüşşebap İlçelerimizde kar yağışı devam ettiğinden ve sabah saatlerinde yoğun buzlanma beklendiğinden 17.01.2022 Pazartesi günü eğitime (1) gün ara verilmesi uygun görülmüş ve okullar tatil edilmiştir.” denildi.

Samsun İl Millî Eğitim Müdürlüğü Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle Yüz Yüze Eğitime Ara Veren Okulların listesini yayınladı. Liste için TIKLAYINIZ.

Van Gevaş Kaymakamlığından yapılan açıklamada, “Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 17.01.2022 Pazartesi günü ilçemiz genelinde ilk ve orta dereceli eğitim öğretim (Lise,Halk Eğitim,Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri) 1 (bir) gün tatil edilmiştir. Ayrıca, engelli ve hamile kamu personeli idari izinli sayılacaktır.” denildi.

Konya Bozkır Kaymakamlığından yapılan açıklamada, “Bozkır ilçemizde görülen olumsuz hava şartları nedeniyle, Sadece taşımalı eğitime devam eden öğrencilerimiz için 17 Ocak 2023 Pazartesi günü bir gün süre ile yüz yüze eğitime ara verilmesine karar verilmiştir.” denildi.

Samsun Ladik İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “İlçemizde gelişen olumsuz hava şartları ve kar yağışı nedeniyle yollarda oluşan buzlanma riski ulaşım açısından tehlike arz edebileceğinden önleyici tedbir olarak, ilçemizde bulunan Okullarda 17 Ocak 2022 tarihinde 1 gün süre ile yüz yüze eğitime ara verilmesine karar verilmiştir.” denildi.

Van Özalp Kaymakamlığından yapılan açıklamada, “Olumsuz hava şartları, yoğun kar yağışı ve yollarda buzlanma tehlikesi nedeniyle 17.01.2022 Pazartesi günü Özalp İlçemizde taşımalı eğitime bir gün ara verilmiştir.” denildi.

Şırnak Beytüşşebap Kaymakamlığından yapılan açıklamada, “İlçemizde etkili olan yoğun kar yağışı ve buzlanma sebebiyle ilçemiz genelinde eğitim öğretime 17 Ocak 2022 pazartesi günü bir (1) gün süreyle ara verilmiş, engelli ve hamile olan kamu görevlilerinin de idari izinli sayılmasına karar verilmiştir.” denildi.

Şırnak Uludere Kaymakamlığından yapılan açıklamada, “İlçemizde etkili olan yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 17 Ocak Pazartesi Eğitim-Öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir. Ayrıca kamu kurumlarındaki engelli ve hamile kamu personeli de idari izinli sayılacaktır.” denildi

Samsun Ayvacık Kaymakamlığından yapılan açıklamada, “Ayvacık ilçemizde olumsuz hava koşulları nedeniyle 1-Çarşıköy ilk/ortaokulu 2-Döngel İlk/ortaokulu 3-Terice ilk /Ortaokulu 4-Kazancılı ilkokulu 5-Birleştirilmiş sınıflı okulların tamamı 6-Taşımalı gelen tüm ilkokul,ortaokul ve lise ögrencileri için 17 Ocak pazartesi günü 1 gün süreyle yüz yüze eğitime ara verilmiştir. Ayrıca Aynı Gün Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Engelli ve Hamile Personeller de İdari İzinli Sayılacaklardır.” denildi. Ayvacık İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Yüz yüze eğitime ara verilen okullarımız uzaktan eğitim yapacaklardır. Ayrıca okullarımızdaki hamile ve engelli çalışanlarımız 17 Ocak pazartesi günü idari izinli sayılacaktır.” denildi.

Ordu Valiliğinden yapılan açıklamada, “İlimiz genelinde devam eden yoğun kar yağışı, buzlanma ve olumsuz hava koşulları nedeniyle; Akkuş, Aybastı, Çamaş, Çatalpınar, Çaybaşı, Gölköy, Gülyalı, Gürgentepe, İkizce, Kabadüz, Kabataş, Korgan, Kumru, Mesudiye, Ulubey ilçelerimizde bulunan okullarımızın tamamında; Altınordu, Fatsa, Perşembe ve Ünye ilçelerimizde taşımalı sistem kapsamında olan okullarımızda; 17 Ocak 2022 Pazartesi günü 1 (bir) gün süreyle eğitime ara verilmiştir. Belirtilen ilçelerimizde engeli olan ve hamile kamu görevlileri de aynı gün idari izinli sayılacaktır.” denildi

Giresun Valiliğinden yapılan açıklamada, “Çanakçı, Dereli, Güce ve Yağlıdere ilçelerinde yoğun kar yağışı ve buzlanma riski nedeniyle tüm eğitim kademelerinde eğitim öğretime 17 Ocak Pazartesi ara verildiği duyuruldu. Doğankent, Espiye, Görele, Eynesil, Keşap, Piraziz ve Tirebolu ilçelerinde ise köy okullarında yarın eğitim öğretime ara verilecek.” denildi.

Samsun Canik İlçesinin kırsal mahallelerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle belirlenen okullarda 17.01.2022 tarihinde 1 (bir) gün süreyle eğitime ara verilmiştir.

Gümüşhane Valiliğinden yapılan açıklamada, “Yoğun kar yağışı nedeniyle Torul ve Kürtün İlçelerimizde Milli Eğitim Bakanlığına bağlı her derece ve türdeki resmi, özel, örgün ve yaygın eğitim kurumları ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinin eğitimine 17.01.2022 (Pazartesi) tarihinde bir gün süre ile ara verilmiştir.” denildi

Ordu Fatsa İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “İlçemiz genelinde olumsuz hava koşulları nedeniyle 17/01/2022 Pazartesi günü taşımalı eğitime bir gün ara verilmiştir.” denildi.

Kastamonu Daday Kaymakamlığından yapılan açıklamada, “İlçemiz genelinde yoğun kar yağışı devam ettiğinden dolayı 17.01.2022 Pazartesi günü 1 (bir) gün süre ile “Taşımalı Eğitime” ara verilmiştir.” denildi.

Sinop Valiliğinden yapılan açıklamada, “İlimiz ve ilçelerimizde etkili olan kar yağışı, buzlanma ve meteorolojik uyarılar nedeniyle 17 Ocak tarihinde tüm resmi ve özel okullarda taşımalı eğitime 1 gün ara verilmiştir” denildi.

Ordu Perşembe İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Perşembe ilçemizde Olumsuz hava koşulları nedeni ile Taşımalı Eğitime 17/01/2022 Pazartesi günü bir gün ara verilmiştir.” denildi.

Karabük Yenice İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Yenice İlçemizde devam eden kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle 17 Ocak 2022 Pazartesi günü ilçemiz genelinde örgün ve yaygın eğitim kurumlarında Eğitime bir (1) gün ara verilmiştir. verilmiştir. Kamu’da çalışan hamile ve engelliler da idari izinli sayılacaktır.” denildi.

Karabük Valiliğinden yapılan açıklamada, “İlimiz genelinde devam eden yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeni ile; İlimiz Merkez, ilçelerimizdeki tüm eğitim kurumlarında 17.01.2022 Pazartesi günü 1 (Bir) gün ara verilmiştir. Karabük Merkez, ilçelerimizde kamuda çalışan engelli ve hamile personel aynı gün idari izinli sayılacaktır.” denildi

Ordu Mesudiye İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünen yapılan açıklamada, “İlçemizde devam eden kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle 17 Ocak 2022 Pazartesi günü tüm eğitim kurumlarımızda eğitim öğretime 1(bir) gün süre ile ara verilmiştir.” denildi.

Sinop Gerze Kaymakamlığından yapılan açıklamada, “17.01.2022 Pazartesi günü, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Gerze ilçemizde taşımalı eğitime 1 gün süre ile ara verilmiştir.” denildi.

Ordu Altınordu İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Altınordu ilçemizde, olumsuz hava koşulları nedeni ile “Taşımalı Eğitime” 17.01.2022 Pazartesi günü bir gün süre ile ara verilmiştir.” denildi.

Trabzon Maçka İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “İlçemiz genelindeki yoğun kar yağışından ve olası buzlanmadan dolayı 17-18.01.2022 Pazartesi ve Salı günleri İlçemizde iki (2) gün süreyle eğitime ara verilmesine,engelli ve hamile olan kamu görevlilerinin idari izinli sayılmasına karar verilmiştir.” denildi.

Trabzon Of İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Devam eden kar yağışı nedeniyle 17 Ocak 2022 Pazartesi günü ilçe genelindeki tüm ilk ve orta dereceli okullarda bir(1) gün süreyle eğitime ara verilmesine, engelli ve hamile olan kamu görevlilerinin idari izinli sayılmasına karar verilmiştir.” denildi

Trabzon Valiliğinde yapılan açıklamada, “İlimiz genelinde devam eden kar yağışı nedeniyle 17 Ocak 2022 Pazartesi günü il genelindeki tüm ilk ve orta dereceli okullarda bir(1) gün süreyle eğitime ara verilmesine, engelli ve hamile olan kamu görevlilerinin idari izinli sayılmasına karar verilmiştir.” denildi.

Trabzon Beşikdüzü İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Yoğun kar yağışı sebebiyle ilçemizde taşımalı eğitime bir gün (17 Ocak Pazartesi) ara verilmiştir.” denildi.

Giresun Güce Kaymakamlığından yapılan açıklamada, “İlçemizde devam eden yoğun kar yağışları nedeniyle, ilçemizdeki ilk ve orta dereceli tüm eğitim kurumlarında 17.01.2022 Pazartesi (yarın) tarihinde 1(bir) gün süre ile eğitime ara verilmiştir.” denildi.

Giresun Bulancak Kaymakamlığından yapılan açıklamada, “Kar yağışı ve buzlanma riski nedeniyle köy ve belde okullarımızda ( Yalıköy ŞPTBÇ İlkokulu /Ortaokulu hariç) 17.01. 2022 Pazartesi günü eğitime bir gün ara verilmiş olup, taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilerimiz bir gün izinli sayılacaktır.” denildi.

Trabzon Düzköy İlçemizde olumsuz hava şartları ve kar yağışı nedeniyle 17 Ocak 2022 Pazartesi günü eğitime bir (1) gün süreyle ara verilmiştir.

Trabzon Araklı’da devam eden kar yağışı ve meydana gelebilecek buzlanmadan dolayı İlçe Merkezinde ve Mahallelerimizin tamamında Hıfzıssıhha Kurulu Kararı ile 17.01.2022 pazartesi günü eğitime bir gün ara verilmiştir.

Kastamonu Valiliğinden yapılan açıklamada, Merkez, Ağlı, Azdavay, Bozkurt, Çatalzeytin, Devrekani, Hanönü, İhsangazi, İnebolu, Pınarbaşı, Seydiler, Şenpazar, Taşköprü İlçelerinde tüm okullarda ve Daday, Cide, Küre İlçelerinde Taşımalı eğitime 17.01.2022 tarihinde ara verilmiştir.

Bolu Valiliğinden yapılan açıklamada, “Alınan meteorolojik bilgilere göre yoğun kar yağışı ve buzlanmanın devam edeceği değerlendirildiğinden 17 Ocak 2022 Pazartesi günü: İlimiz genelinde resmi ve özel; okul öncesi, ilk, orta, lise ve Halk Eğitim Merkezi kurumlarındaki eğitim-öğretim faaliyetlerine bir gün süre ile ara verilmesine, Aynı gün engelli ve hamile kamu çalışanlarının da idari izinli sayılmalarına karar verilmiştir.” denildi.

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada, “İlimizde etkili olan yoğun kar yağışı, tipi ve buzlanma nedeniyle Valiliğimiz kararıyla İlimiz Merkez ve ilçelerinde 17 Ocak Pazartesi eğitim-öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir.” denildi.

Rize Valiliğinden yapılan açıklamada, “Devam eden yoğun kar yağışı, buna bağlı riskler ve atmacalarımın birbirinden güzel mazeretleri nedeniyle Rize il genelinde eğitim-öğretime 17.01.2022 pazartesi günü ara verilmesine, hamile ve engelli çalışanların idari izinli sayılmasına atmacalarımla birlikte karar verilmiştir.” denildi.

Kastamonu Çatalzeytin Kaymakamlığından yapılan açıklamada, “Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle 17 Ocak Pazartesi günü yüz yüze eğitime 1 gün ara verilecektir.” denildi.

Kastamonu Taşköprü Kaymakamlığından yapılan açıklamada, “İlçemizde yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 17. 01. 2022 Pazartesi günü 1 gün süre ile eğitime ara verilmiştir.” denildi.

Kastamonu Şenpazar Kaymakamlığından yapılan açıklamada, “İlçemizde yoğun kar yağışı nedeniyle yollarda oluşan buzlanma ve kayma riskine karşı önleyici tedbir olarak, İlçemiz ilkokul, ortaokul ve lise için 17 Ocak 2022 Pazartesi günü (1) gün süre ile yüz yüze eğitime ara verilmesine karar verilmiştir.” denildi.

Artvin Valiliğinden yapılan açıklamada, “İlimiz genelinde meydana gelen yoğun kar yağışı nedeniyle İlimiz merkez ve ilçelerinde eğitim-öğretime 17.01.2022 Pazartesi günü 1 (bir) gün süre ile ara verilmiştir. Bu süre zarfında engelli ve hamile kamu çalışanlarımız idari izinli sayılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” denildi.

Olumsuz Hava Koşulları Sebebiyle İdari İzinli Olunması Halinde Hangi Ücretler Ödenir, Hangileri Ödenmez? Haber için TIKLAYINIZ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.