BAKAN SELÇUK, 23 NİSAN’DA KOLTUĞUNU DEVREDEMEYİNCE, SOSYAL MEDYA HESAPLARINI ÇOCUKLARA DEVRETTİ

BAKAN SELÇUK, 23 NİSAN’DA KOLTUĞUNU DEVREDEMEYİNCE, SOSYAL MEDYA HESAPLARINI ÇOCUKLARA DEVRETTİ
23 Nisan 2020 22:10
677
A+
A-

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle evlerde kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesaplarını bir günlüğüne çocuklara bıraktı.

23 Nisan geleneği haline gelen ancak bu yıl salgın nedeniyle çocuklara koltuğunu devredemeyen Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un sosyal medya hesabından çizgi karakter çocukların makam koltuğuna oturduğu fotoğraf paylaşıldı.

 

Fotoğrafa düşülen notta çocuklar, “Evden çıkabilseydik bugün gelip Ziya Öğretmenimizin koltuğuna oturacaktık. Çıkamadığımız için biz de sosyal medyasına oturduk. Bugün buradayız. Kutlamaları buradan alalım. Kendi kendimizin bayramını kutlayarak başlayalım. Hepimize iyi bayramlar.” ifadelerini kullandı.

 

Bakan Selçuk da bu paylaşım üzerine, Millî Eğitim Bakanlığı’nın kurumsal hesabı üzerinden, “Hoşgeldiniz çocuklar, bayramımız kutlu olsun. Çok güzel bayramlar görün. Ziya Öğretmeniniz…”  yorumunu yaptı.

Çocuklar bir sonraki paylaşımı Bakan Selçuk ve çizgi karakterlerle Anıtkabir’den bir fotoğrafla yaptı. Çocukların “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yılında bu güzel bayrama teşekkür etmek için 81 ilin çocukları adına Ziya Öğretmenimizle birlikte Atamızın huzurundayız.” mesajına Selçuk yine Milli Eğitim Bakanlığı kurumsal hesabından “Tüm arkadaşlarınız bizimle birlikteydi çocuklar… İyi ki varsınız. Ziya Öğretmeniniz” yazarak yanıt verdi.

MEB

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.